torstai 31. tammikuuta 2013

Voisin edes yrittää olla aktiivinen...

En ole taas kirj... Ei! Nyt en sano noin, jos nyt vaikka yrittäisin (lue: kerrankin) tosissani muistaa päivitellä tänne kuulumisia.


Juuh eli sunnuntaina tunnilla Ramseksella, vähän vähemmän ratsastaneiden kanssa, joten tehtävä ei ollut kovin vaikea (lue: meille kuitenkin tarpeeksi). "Tasoituksena" sain sitten Ramseksen. Tehtiin keskiympyrällä taivutuksia sisään ja ulos, tarkoituksena saada hevonen herkäksi avuille. Laukat otettiin vain vasemmalle kentän pohjan vuoksi. Tämäkin tehtävä oli aikas simppeli, kulmasta laukka - puolikas keskiympyrä ja raviin. R:rän kanssa sujui hyvin.

Keskiviikkona olin kanssa tunnilla (illalla niin ei kuvia, koska pimeää). Menin Roosalla ilman satulaa ja taas oli simppeli tehtävä pohjan takia. Eisemitään, perusasioita on aina hyvä käydä. S:ssään ja R:rään voltti, jonka jälkeen pysähdys. Poni oli vähän erimieltä taipumisen kanssa, mutta kyllä se siitä, kun tarpeeksi pyysi. Laukat otettiin vain uralla - kulmasta nosto - laukataan pitkä sivu ja taas ennen kumaa pysähdys. R olisi halunnut kokoajan laukata, kuten aina.

Tällästä tälläkertaa, viikonloppuna laivalle, keskiviikkona taas tunti ja joskus taas tännekkin jotain ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti